Προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη για τη δημιουργία και τη διαχείριση ελαιώνων
Αναζήτηση Γης: Ταυτοποίηση και απόκτηση κατάλληλων εκτάσεων.
Δημιουργία Αγροτικής Εταιρείας: Υποστήριξη για τη δημιουργία αγροτικών δομών.
Μελέτη Εφικτότητας: Αναλύσεις για την αξιολόγηση του δυναμικού των έργων.
Διαχείριση Κλειδώματος Λειτουργίας: Ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαχείριση των ελαιώνων.
Διαχείριση Προμηθευτών: Αποτελεσματική οργάνωση της αλυσίδας εφοδιασμού.
Για να εμπλουτίσουμε τη γκάμα των αποσταγμάτων μας, το σπίτι Egiazki αποφάσισε να εργαστεί πάνω σε ένα τζιν με γεύσεις από τη Χώρα των Βάσκων χρησιμοποιώντας την αγριοδαμασκηνιά. Μια συνταγή που επιτρέπει να συνδυαστεί η γλυκύτητα της αγριοδαμασκηνιάς με τον τονωτικό χαρακτήρα του μύρτιλου. Αυτή η φρουτώδης ένωση δίνει ένα πολύ αρμονικό τζιν: λεπτό, με λίγη πίκρα, ταυτόχρονα τονωτικό και φρέσκο.
Κατά την γευστική δοκιμή, η μύτη είναι λουλουδάτη και εκλεπτυσμένη, και η γεύση χαρακτηρίζεται από την αγριοδαμασκηνιά. Το τζιν Arana θα σας γοητεύσει με την εκλεπτυσμένη πίκρα του και τα αρώματα εσπεριδοειδών, αψίνθου και τζίντζερ.
Ινστιτούτο ομορφιάς σε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, προσφέροντας υπηρεσίες αισθητικής. Από τις τελευταίας γενιάς θεραπείες προσώπου μέχρι την "épilation électrique définitive".
Βοήθεια στη σωστή λειτουργία του ήπατος.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι φάρμακα, δεν μπορούν να αντικαταστήσουν μια ποικιλόμορφη διατροφή.
Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Δεν ενδείκνυται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, ούτε για παιδιά κάτω των 12 ετών.
Άτομα με παθολογίες θα πρέπει να συμβουλεύονται έναν επαγγελματία υγείας.
Να φυλάσσεται σε ξηρό μέρος, μακριά από το φως.
Το φυτικό έλαιο αργκάν μας είναι 100% φυσικό, ιχνηλάσιμο και τεκμηριωμένο.
Πιστοποιήσεις: ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ: Προερχόμενο από βιολογική γεωργία, πιστοποιημένο από ECOCERT FR-BIO-01
Ετικέτα Landema: Προερχόμενο από τις αλυσίδες μας
Χώρα παραγωγής: ΜΑΡΟΚΟ
Χώρα συγκομιδής: ΜΑΡΟΚΟ
Μέρος του φυτού: Φρούτο
Σύνθεση: 100% Καθαρό και φυσικό.
Οσφρητικές νότες: άοσμο
Ελεγχόμενο και συσκευασμένο στα εργαστήριά μας στη Γαλλία
Καλλιέργεια
Το αργκάν είναι ενδημικό δέντρο του Μαρόκου και της Αλγερίας, βοηθά στην προστασία των εδαφών από τη διάβρωση και την προώθηση της ερήμου Σαχάρας. Το 1988, η Αργκανέρα ανακηρύχθηκε ως Βιοσφαιρική Περιοχή προκειμένου να διατηρηθεί το περιβάλλον και να διασφαλιστούν βιώσιμες πόροι για τις τοπικές πληθυσμούς. Το έλαιο αργκάν είναι μια σημαντική οικονομική πηγή που επιτρέπει την οικονομική αυτονομία των συλλεκτών που το παράγουν.
Κατασκευή
Προμηθευόμαστε από έναν Γάλλο εισαγωγέα για να σας προσφέρουμε αυτή την ποιότητα βιολογικού αποσμητικού ελαίου αργκάν.
Κωδ.:ARGAHV1B
Οικογένεια προϊόντος:ARGAN
Τύπος εκχυλίσματος:Φυτικό έλαιο
Κωδικός INCI:100% ΕΛΑΙΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΟΥ ΑΡΓΚΑΝΙΑ ΣΠΙΝΟΣΑ
Χώρα παραγωγής:ΜΑΡΟΚΟ
Χώρα συγκομιδής:ΜΑΡΟΚΟ
Μέρος του φυτού:Φρούτο
Κατηγορία χρήσης για ιδιώτες:Συστατικό
Βοτανικό όνομα:Argania spinosa (L.) Quilles
Σύνθεση:100% Καθαρό και φυσικό.
Ανοιχτό χρυσό με πράσινες-ασημένιες αντανακλάσεις.
Ανθώδεις νότες (ακακία, κρίνος της κοιλάδας) και φρουτώδεις νότες (αχλάδι, λευκό ροδάκινο, φρέσκα σταφύλια).
Φρέσκο, πλούσιο, ο ουρανίσκος είναι μεταλλικός με πολύ όμορφη επίγευση.
Από την αρχή της δημοσίευσης της σειράς της "Η Ορφανή των Χιονιών" που διαδραματίζεται στο Κεμπέκ, η Μαρί-Μπερναντέτ Ντυπύ έχει γνωρίσει μια φαινομενική επιτυχία που δεν έχει ποτέ ατονήσει, συνεχίζοντας ακούραστα να μεταφέρει τους αναγνώστες της μέσα από τα μυθιστορήματα και τις σειρές της που συνδυάζουν περιπέτεια, αγάπη, μυστήριο και έρευνα, όπως "Η φυλακή του Οτφαίλ", "Αμπιγκέιλ", "Οι αρραβωνιασμένοι του Ρήνου" και πολλά άλλα, εξερευνώντας τις μοίρες σπουδαίων ηρωίδων ή οικογενειακών επικών ιστοριών σε πολλές γενιές. Η φήμη της εκτείνεται σε παγκόσμιο επίπεδο, με μεταφράσεις μέχρι και στη Ρωσία.
Βιβλίο: 300 σελίδες
ISBN-10: 2702189784
ISBN-13: 978-2702189788
Βάρος προϊόντος: 460 γ
Διαστάσεις: 15,4 x 2,5 x 23,5 εκ
Αυτή η τσικουδιά με Ρυθμισμένη Ονομασία Προέλευσης (ΡΟΠ) παρασκευάζεται με απόσταξη στέμφυλων από αποστεωμένα σταφύλια, που προέρχονται αποκλειστικά από τον αμπελώνα της Σαμπάνιας; Έχει περιεκτικότητα αλκοόλ 40°.
Προερχόμενη από τη Μεσόγειο, η ρίγανη αναδεικνύει τα πιάτα με σάλτσες, τις σούπες, τις μαρινάδες για κρέατα και ψάρια. Προσφέρει μια μοναδική γεύση στα πιάτα με πατάτες.
Είναι ένα ιδιαίτερα αρωματικό φυτό που χρησιμοποιείται πολύ στην αρωματοθεραπεία. Από την πλευρά της ευεξίας, μερικά μικρά κλωνάρια φρέσκιας ρίγανης πολτοποιημένα με λίγο ελαιόλαδο, φιλτραρισμένα, θα γίνουν ένα ευχάριστο λάδι μασάζ για να χαλαρώσουν τις αρθρώσεις.
Ρόμπα: Χρυσή με χρυσές ανταύγειες
Μύτη: Ουμάμι, πολύπλοκη με μανιτάρια και τρούφα.
Γεύση: Πολύ έντονη με τρούφα, μαγειρεμένη ντομάτα, πολύπλοκη και ισχυρή, ελαφριά πικράδα που καλύπτεται σε μεγάλο βαθμό από την τρούφα.
Φινάλε: Πολύ μακρύ με τρούφα και εξελίσσεται σε αρώματα σταφυλιού, χουρμά, γλυκών φρούτων, με πάντα κυρίαρχη την τρούφα, παρουσία βοτανικών νότες όπως το γενέπι, η αψιθιά, η τζεντσιάνα.
Το ποτό: Το Adriatico αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά Amaretto. Παράγεται από 100% φυσικά ιταλικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των αμυγδάλων από την Απουλία. Μαζεύονται με το χέρι, καβουρδίζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, πριν αποσταχθούν και συνδυαστούν με νότες βανίλιας, κανέλας, κακάου και μια πινελιά καφέ. Τέλος, μια πρέζα αλατιού προσθέτει αυτή την ευαίσθητη νότα που θυμίζει τη γειτονική Αδριατική Θάλασσα. Το αποτέλεσμα είναι ένα λικέρ που είναι δύο φορές λιγότερο γλυκό από ένα παραδοσιακό Amaretto και διαθέτει εξαιρετική αρωματικότητα. Ένα λιχουδιά για να καταναλώνεται με πάγο ή σε κοκτέιλ (Amaretto Sour, Amaretto Coffee ή Godfather)!
Η εταιρεία: Το Adriatico είναι το επιτυχημένο στοίχημα του Jean-Robert Bellanger, Γάλλου επιχειρηματία που ήρθε να ανταγωνιστεί τις μεγάλες ιταλικές μάρκες στον δικό τους τομέα. Στα 40 του χρόνια, αποφασίζει να αλλάξει καριέρα στον τομέα των ποτών και δημιουργεί τη μάρκα τον Σεπτέμβριο του 2019.
Τύπος: Amaretto
Περιεκτικότητα: 70cl
Αλκοολικός βαθμός: 28%
{"Commentaire":"Από τον Μεσαίωνα, η περιοχή Pessac-Léognan είναι διάσημη για τα κρασιά της. Οι έδαφος που αποτελείται από χαλίκια, βότσαλα και αλλουβιακά, οι πλαγιές σε απότομες κλίσεις, είναι εξαιρετικής ποιότητας για την αμπελοκαλλιέργεια. Το Blason de Montbelly προέρχεται από μια αυστηρή επιλογή αμπελώνων εντός αυτής της ονομασίας, που βρίσκονται στο Saint-Médard-d'Eyrans. Αυτά τα εδάφη έχουν την ιδιαιτερότητα να αντιπροσωπεύουν καλά τη μεγάλη ποικιλία των terroirs Pessacais και να επιτρέπουν την παραγωγή ενός κρασιού με χαρακτήρα. Ζύμωση κατά τμήματα σε θερμορυθμιζόμενες δεξαμενές inox. Παλαίωση 12 μήνες σε γαλλικά βαρέλια.\n\nDégustation\nΤο Pessac-Léognan στην καλύτερη του μορφή. Το χρώμα είναι λαμπερό και βαθύ με ρουμπινί ανταύγειες. Το μπουκέτο είναι πολύπλοκο και διακριτικό, με νότες κόκκινων φρούτων και βιολέτας, και υπο subtly βανίλια. Στο στόμα, οι τανίνες είναι μεταξένιες και αρμονικές σε μια ελαφρώς ξυλώδη και επίμονη φρουτώδη επίγευση.\n\nCépages: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (40%)\nProducteur: Sovex GrandsChâteaux στο Beychac-et-Caillau (33750)\nFormats et conditionnements: Φιάλη (75cl) - Κουτί των 6 - 2019"}